[pictograma su_list = “http://www.primariapianu.ro/wp/wp-content/uploads/2016/06/service_cnsv.png”]

Anunt!

Având în vedere începerea lucrărilor de ”Construcție a unui pod nou peste cursul de apă Valea Pianului, în locul numit „ La Oancea” , accesul pe „Hudița lui Nichitoi” va fi blocat până la finalizarea execuției. Îi rugăm pe riverani să înțeleagă necesitatea hotărârii acestei măsuri și să folosească rutele ocolitoare.

Primar,  Ing. Jr. Petruse Marin Ioan

 • Anunt  – privind persoanele care au venituri la nivelul indemnizatiei sociale pentru pensionarii (704 lei) in varsta de 75 ani impliniti sau peste aceasta varsta;
 • Anunt  – privind pensionarii sistemului public de pensii ale caror drepturi sunt de pana la 704 lei.

Anunt!

Anunt!

Astazi, 28.07.2020, in urma vizitei in teren a reprezentantilor Sistemului de Gospodarire a Apelor judetul Alba, au fost stabilite ultimele detalii in ceea ce priveste constructiile podurlilor si puntilor afectate de calamitatile de anul trecut, peste raul Pianu.

Primar,
Ing. jr. Petruse Marin Ioan

Anunt!

Vineri, 24 iulie ora 10:15` a fost înregistrată cu succes, Cererea de finanțare pentru investiția „ Modernizare și eficientizare a sistemului de iluminat public stradal, în comuna Pianu, județul Alba”. Eficientizarea sistemului de iluminat public stradal presupune înlocuirea și completarea lămpilor existente, unele dintre ele mari consumatoare de energie (lămpi cu sodiu), altele lipsă, cu montarea a 380 de lămpi inteligente echipate cu tehnologie LED, amplasate pe raza comunei Pianu, în scopul de reducere al consumului de energie electrică și creșterea gradului de confort al populației.

ANUNT!

În cursul zilei de ieri, 24.06.2020, s-a semnat Contractul de execuție pentru podul de la „Hudița lui Cosma”!

ANUNT!

Astazi 16.06.2020, a fost semnat Contractul de executie a noului pod din Pianu de Sus, peste raul Pianu (la Oancea).

ANUNT!

Primarul comunei Pianu Petruse Marin Ioan, anunta cetatenii ca, din acest moment se ridica restricția de circulație pe autostrada A1 Deva – Sibiu cu intrare din zona Pianu, pentru autovehiculele cu o greutate mai mica de 7,5 tone.

Cuvantul primarului comunei Pianu, Petruse Marin Ioan adresat cetatenilor comunei Pianu!

Dragi concetățeni,

Ne confruntăm cu o situație grea fără precedent și este momentul acum, mai mult ca oricând să dăm dovadă de SOLIDARITATE și RESPONSABILITATE.

Dacă îi iubiți pe cei dragi, intrați cât mai puțin în contact cu ei acum, dacă vă respectați prietenii, vecinii, nu-i căutați acum, ba mai mult refuzați vizitele acestora, nu vă îmbrățișați și nu vă strângeți mâinile.

Evitați deplasările inutile în afara locuințelor, cumpărăturile de maximă necesitate să fie făcute de către o singură persoană, în care dumneavoastră aveți încredere, iar dacă sunteți singuri, și asta o spun mai ales pentru persoanele în vârstă de peste șaizeci și cinci de ani, apelați la autoritățile publice locale care prin personalul lor, vor veni în sprijinul dumneavoastră.

Acceptați doar informații și recomandări care vor fi transmise de persoane sau instituții care au autoritatea să vi le aducă la cunoștință.

Ajutorul oferit de ONG-uri sau alte instituții se va desfășura doar în colaborare cu reprezentanții administrației publice locale, care au obligația legală să ofere sprijin populației, dar într-un cadru organizat.

Contactul cu reprezentanții Administrației Publice Locale comuna Pianu, se va face la telefon: 0258/761111, între orele 8:00-16:00, telefon Viceprimar Voișan Lazăr – 0766183747; 0744399982, telefon Șef SVSU Alion Dumitru – 0788576684, permanent, site-ul primăriei, www.primariapianu.ro, adresa de email: primariacomuneipianu@yahoo.com, facebook, Primaria Comunei Pianu.

 

Respectați prevederile Ordonanței Militare Nr. 2 din 21.03.2020, privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19.

Fiecare dintre noi își dorește ca, starea aceasta de urgență să se încheie cât mai devreme și cu pagube minime, iar asta se va putea întâmpla doar dacă, cu toții vom respecta aceste reguli.

Mizez pe înțelegerea și colaborarea dumneavoastră,

P R I M A R,

         Ing. Jr. Petruse Marin

________________________________________________________________________

ANUNȚ

Ședința Consiliului Local Pianu din data de 18.03.2020, care a fost anunțată ca fiind publică, datorită situației de urgență din țară, se va desfășura telefonic !     

 

Primar,

 Ing. Jr. Petruse Marin Ioan

 

Comunicat de presa: SUBVENȚII APIA: Campania de depunere a cererilor la APIA va fi sistată la nivel național!

ANUNT IMPORTANT!

PENTRU SITUATII SPECIALE DE URGENTA PRIVIND MASURILE DE COMBATERE A NOULUI CORONAVIRUS, VA RUGAM SA SUNATI LA:

Sef DVSU Alion Dumitru – nr. telefon 0788576684

Viceprimar Voisan Lazar – nr. telefon 0744399982

GUVERNAMENTALA HOTARARE NR. 365/2019 DIN 03.06.2019 – Privind acordarea ajutorului de urgență pentru sprijinirea familiilor afectate de inundații, în cursul anului 2019.

ANUNT PUBLIC!

 Cetățenii comunei Pianu, afectează înundații, îngrijire doresc să fie clorura de dezinfectare pentru față și suprafețelor agricole, sunt încărcate să vin sedul primariei!

                                         Primăria Comunei Pianu Asist. Med. Comunitar Pilug Codruța                                                                                                                  

 ANUNȚ DEZVOLTARE PLACĂ OMAGIALĂ!

 Principal în Timp  ce Toate bisericile  DIN  JUDETUL  Alba vor Incepe  Să  BATA clopotele  de  100 de  ori pentru  sărbătorirea  Centenarului României, îngrijireVA dezvăluie  Placa  Omagială cu numeleINGRIJIRE și contribuția la realizarea Celor  Măriei Unirii din 1918

Cetățenii comunei Pianu sunt invitați la sediul Primăriei comunei Pianu, datele din 20.11.2018, ora 16,00, trebuie să aducem un omagiu celorlalte îngrijiri pentru Marea Unire! 

      

 •  
 • ANUNT – Ziua Mondială a diabetului 14 noiembrie 2018
 • Ziua Mondială a diabetului 14 noiembrie 2018 EVENIMENTUL CAMPANIEI INFOMARE 
 • Anunt Informare Publica!  Intabularea Tarlalele Câmpu vintului (Drumul comunal Calea Feratului Județean) Comisarii, Frăgăreț, Obreja Mare, Obreja Mică, Grăduri spate, Cleje, La Victor, Roghina Mare, Roghina Mică, La Marluca, SI Nisipuri Câmpul.
  • ANUNT  – Privind elaborarea actelor normative din noiembrie 2018
  • ANUNT  – Sinteza privind recomandările și observarea primitorilor din partea publică în toate procesele de consultare referitoare la propunerile preliminare privind PUG, comună Pianu și reglementarea corectă pentru distribuitori.
  • ANUNT –  Privind elaborarea actelor normative Octombrie 2018
  • ANUNT  – Privind elaborarea actelor normative septembrie 2018
  • Anunt!  – Desfasurare eveniment ecologizare Ziua Națională de Curățenie „LET S DO IT” în data de 15.09.2018.
  • Anunt!  –  Cursuri gratuite de formare în competență antreprenorială.
  • ANUNT!  – Consultare preliminară privind Planul de Urbanism General al Comunei Pianu și Reglementarea aferentă locală.
  • Anunt!  – Campanie de constientizare și educare a populației cu privire la dezideratele echipamente electrice.